Acum citesti
Shimano Technium: noii ochelari de la Shimano au fost lansați

Noii ochelari Technium de la Shimano se fac remarcați prin designul cu mono-lentilă, un design care mărește câmpul vizual, protejând în același timp eficient împotriva prafului sau mizeriei de pe traseu. Indicele UV este de 400, cântăresc doar 26 de grame, sunt disponibili în 3 culori (negru, galben și roșu) și sunt oferiți pentru 80 de euro.

Lentila este însă punctul forte, aceasta reușind să filtreze lumină puternică precum cea directă de la soare sau indirectă, prin diverse reflexii apărute pe traseu. În acest fel, rider-ul se poate concentra pe traseu, fără a mai fi deranjat de eventuale surse puternice de lumină. Câmpul vizual mai mare va pune o presiune mai mică pe ochi dar va proteja mai eficient și împotriva prafului sau mizeriei dată fiind dimensiunea mare.

Fără ochelari…
… și cu ochelarii Technium.

Hisataka Takada, responsabil pentru proiect, a declarat că pentru a crea această lentilă specială a analizat culorile tipice ale pietrelor, rădăcinilor, ierbii în condiții de umiditate, soare sau semi-întuneric. A stabilit care este cantitatea de lumină care trebuie să treacă prin lentilă astfel încât rider-ul să poată recunoaște aceste culori ușor. Apoi a aplicat totul într-o tehnologie nouă pentru lentilă care chiar să facă o diferență de performanță pe traseu. Rama construită din Grilamid TR90 este ușoară și în dreptul urechilor beneficiază de o porțiune cauciucată pentru aderență sporită.

O poză de lifestyle nu avea cum să lipsească. 🙂
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =