Acum citesti
Seven Cycles editie limitata Giro d’Italia

Seven Cycles au colaborat cu Ride Studio si Cascade Bicycle Studio pentru a da nastere unei cursiere editie Giro d’Italia. In fond, aspectul bicicletei este insipirat din cursierele participante la binecunoscutul tur ce se desfasoara in Italia.


Aceasta se vrea a fi o cursiera de colectie si putini vor fi cei care vor pune mina pe un exemplar. Asta deoarece numarul de exemplare va fi limitat la doar 21 de bucati. Insa cei norocosi se vor bucura de o bicicleta aproape unica, personalizata in functie de cerintele fiecarui ciclist in parte.


Cursiera va avea o portiune unica a traseului Giro d’Italia inscriptionat pe furca, astfel incat sa nu existe doua modele asemanatoare. Toata bicicleta este realizata manual, inclusiv paintwork-ul cadrului si cel al furcii, rotile Ambrosio (foarte rare), butucii vopsiti manual in culoarea cadrului etc.


Preturile pornesc de la aproximativ 5.000 de euro cu roti Fulcrum si pot ajunge la aproximativ 6.000 de euro in functie de dotari si de componente. Bicicleta va putea fi comandata pina pe data de 21 Iunie 2010, iar cei care si-o doresc ar trebui sa se grabeasca, datorita numarului limitat disponibil.


Mai multe detalii pe sevencycles.com.


via | Seven Cycles


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − seven =