Acum citesti
Scott au lansat noul Ransom de 170 mm

Scott au lansat pe piață noul Ransom, model de all-mountain și enduro cu o cursă de 170 mm, construit pentru viteză, polivalență și cu o greutate foarte mică.

Când Scott au lansat primul Ransom în 2006, au atras atenția întregii industrii. Acum, cu modelul Ransom 2019, scopul este același., Ransom este MTB-ul cu cursă lungă a suspensiei care poate face orice. De la curse în etape la cel mai înalt nivel până la traversarea celor mai dificili munți, bicicleta e proiectată să ducă riderul în moduri în care nu a mai făcut-o vreodată. Geometria progresivă, suspensia de 170 mm în față și în spate împreună cu sistemul TwinLoc, construcția din cel mai rezistent carbon de la Scott, toate duc la un MTB care va oferi o mulțime de satisfacții celor care își asumă riscuri. Va face munții să se miște.

Scott pune preț mereu pe greutatea bicicletelor. Folosind tehnologia EvoLap Carbon au reușit nu doar să proiecteze un cadru, amortizor și accesorii ce cântăresc împreună doar 2650 g dar și să producă cel mai rezistent cadru din carbon de până acum.

Pentru o bicicletă la nivelul Ransom-ului, Scott au vrut să se asigure că suspensia se ridică la nivelul așteptărilor. Au lucrat cu Fox pentru a produce noul model exclusiv pentru Scott denumit Fox Nude TR. Acest amortizor beneficiază de toate avantajele suspensiei TwinLoc și permite în plus ajustarea nivelului de progresivitate a amortizorului din mers. Nu e nevoie să fie adăugate distanțiere sau răsucite chip-uri, o simplă apăsare de buton schimbă funcționarea liniară într-una progresivă. 

Urmând exemplul modelului Genius, noul Ransom acceptă atât roți de 27.5 cât și de 29. Tot ce trebuie este răsucirea unui chip de pe brațul suspensiei și înlocuirea roților. Se pot monta anvelope de până la 29×2.6 sau 27.5×2.8.

Împreună cu noul Ransom a fost lansată și o versiune nouă a mult lăudatului ghidon cu pipă integrată Hixon ce a debutat pe Genius, acum lungimea acestuia fiind mai mare, la fel și rise-ul, pentru necesitățile suplimentare ale cicliștilor de all-mountain și enduro.

Versiunea 900/700 are prețul de 7.499 Euro

Versiunea 910 are prețul de 5.499 Euro

Versiunea 920/720 trece la cadrul din aluminiu are prețul de 3.799 Euro

930, cea mai ieftină versiune, are prețul de 2999 Euro

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ransom 910

 

 

 

 

Provisional price: 5,499.00 EUR


 

Ransom 920/720

 

 

 

 

Provisional price: 3,799.00 EUR


 

Ransom 930

 

 

 

 

Provisional price: 2,999.00 EUR

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 3 =