Acum citesti
Șaua ultralejeră din carbon Alpitude Gardena vine cu deschidere mare și lungime mică

Producătorul italian de piese ultralejere din carbon Werking Cycles a lansat cel mai nou și avansat produs al lor, șaua completă din carbon Alpitude Gardena! Doar cu o săptâmână în urmă aceștia au lansat un suport foarte ușor de GPS și cameră video. Noul produs e o șa foarte ușoară din carbon, cu formă și ergonomie moderne și cu încă un punct de montare pentru camera GoPro.

Ultima realizare Alpitude este o șa integral construită din carbon, cu o greutate totală de doar 65 g! Proiectată și produsă integral în atelierul propriu din Dolomiții Italieni, șaua Gardena are o lungime mică de doar 245 mm, un profil ușor curbat și mai multe lățimi disponibile pentru ciclismul cu viteză. Șaua foarte ușoară nu are material de amortizare a vibrațiilor, bazându-se în schimb pe o bază solidă pentru oasele șezutului și pe o tăietură imensă pentru scăderea presiunii, pentru confort la ture lungi.

Gardena este cu siguranță printre cele mai ușoare șei de șosea, având o greutate maximă admisă a ciclistului de 85 kg. Pentru cei ce se încadrează în această limită, șaua e autorizată pentru șosea, gravel și cross, dar nu și pentru MTB.

Șaua din carbon Gardena e disponibilă în 3 lățimi (128, 140 și 150 mm), toate având aceiași lungime și tăietură centrală identică. Toate folosesc șine din carbon ovale de 7×9 mm și sunt disponibile cu finisaj al fibrelor de tip 3K sau UD.

Noua șa Gardena e deja în producție iar Alpitude primește precomenzi. Modelul de șa italiană integral construită din carbon are un preț de 250 Euro indiferent de dimensiuni sau tipuri de finisaj.

Este disponibil și un kit combo la 268 Euro ce include prinderea imprimată 3D pentru GoPro ce se prinde în spatele șeii oferind un punct sigur de atașare a camerei video sau a unei lumini spate, dar cu o greutate sub 250 g. Alpitude spune că precomenzile făcute până la finalul anului vor fi onorate la finalul lunii ianuarie 2020, toate având inclus în preț și transportul oriunde în lume.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 2 =