Acum citesti
Salonul Bicicletei 2019 va avea loc la Băneasa Shopping City, în martie

Pregătește-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2019. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 29-31 martie, in parcarea centrală din Băneasa Shopping City, unde se reunesc marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România. Poți găsi biciclete de utlima generație și biciclete pentru incepători, toate variantele si tipurile de bicicleta intr-un singur loc.

Testează în premieră noile modele de biciclete 2019, te așteptăm să pedalezi si să compari aproape 1.000 de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi și stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție. Electric este cuvantul de baza: biciclete electrice, trotinete electrice, accesorii și gadgeturi.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpără un souvenir din Zona de Handmade si souveniruri. Copiii se vor distra pentru ca avem premii cadou, concursuri, rampe și circuitul cu carturi cu pedale.

Anul acesta pregătim special pentru voi circuit de pumptrack, saltea pentru sărituri și invităm sportivi de seamă și pe campionul national la bike trial.

Program:
Vineri, sambătă și duminică, 29 – 31 martie, 10:00-18:00

Mai multe informații:
www.facebook.com/SalonulBicicletei/

via Salonul Bicicletei

Vezi Comentariu (1)
  • Vin si cei de pe olx?

    Glumesc, dar totusi importatorilor nu le pasa de piata furaciunilor? De ce ar cumpara cineva de la magazin daca gaseste la 1/3 din pret pe olx. Tot noua!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − eight =