Acum citesti
Sa sub 120 grame : Token Carbon

sa_token_carbonCum reusesti sa construiesti o sa de doar 118 grame? Foarte simplu : cu ajutorul carbonului. In acest caz, vorbim de o sa realizata integral din carbon. Ai inteles bine, chiar si sezutul este tot din carbon. Nu este insa un proiect de pionierat, dar beneficiaza de tehnologii la care cu siguranta nu te-ai gandit niciodata pina acum. Vorbim de saua Token TK950C.

Dupa cum bine stii, carbonul este un material dur, care in mod normal ti-ar crea mari probleme daca ar fi necesar sa pedalezi pe el 8 ore pe zi. Bun, si atunci cum de a fost posibila realizarea unei astfel de sei? Tehnic, saua a fost gandita si proiectata sub forma a doua parti ce nu sunt legate intre ele. Ceea ce le permite sa se miste indepenent una de cealalta : cand piciorul tau este jos, partea laterala a seii se lasa, lucrand odata cu piciorul si nu impotriva acestuia.

Un alt element important care a contribuit semnificativ la reducerea greutatii totale este utilizarea unei singure sine de prindere pentru tija inloc de doua, cum sunt construite seile normale. Aceasta constructie atrage dupa sine utilizarea unei tije de sa speciale. Dimensiunile acestei sei sunt de 268 x 142 mm.

Despre costuri producatorul taiwanez nu a divulgat inca nimic, cert este insa ca saua va fi disponibila incepand cu primavara anului 2010.

via | Token

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =