Acum citesti
RovR Campr – remorca frigorifică imensă cu prindere pentru bicicletă

rovr-campr-bikr-cooler-towed-by-bicycle-4Remorca Rovr Campr este un frigider mobil ce poate fi transportat pe asfalt sau drumuri bătute până în parc sau în pădure. Acum ea a primit o prindere pentru bicicletă, astfel berea rece fiind imediat la îndemâna prietenilor la picnicul din parc sau din pădure. Poate transporta 96 de cutii de băutură sau cu ajutorul organizatorului Organizr inclus pot fi transportate separat fructe, legume, sandvișuri și alte produse refrigerate. Campr vine în pachet cu Organizr, suport de pahare și o placă de tăiat legume inlcusă pentru a facilita pregătirea dejunului.

rovr-campr-bikr-cooler-towed-by-bicycle-3În imaginea de mai sus se poate vedea compartimentul pentru băuturi (1, suficient de mare), setul Organizr (2), placa Preppr (3) și suportul de băuturi (4).

rovr-campr-bikr-cooler-towed-by-bicycle-1rovr-campr-bikr-cooler-towed-by-bicycle-2Remorca este protejată la atacul animalelor, inclusv a urșilor și are în plus cârlige care permit atașarea de obiecte suplimentare deasupra. Pereții din spumă oferă termoizolație pentru până la 7 zile. Anvelopele rezistente din cauciuc sunt suficient de cramponate pentru a nu derapa și vor avea o durată de viață foarte lungă. Remorca este disponibilă în culorile portocaliu, verde și gri și se vinde la prețul de 549 USD. Bara de tractare pentru biciclete nu e inclusă și costă 69 USD, dar poate fi achiziționat un pachet complet cu ambele la prețul de 599 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − ten =