Acum citesti
Rotwild lansează GTS AMG şi alte noutăţi

Rotwild-limited-edition-gold-GTS-AMG-hardtail-mountain-bike01-600x400Marca germană Rotwild are o istorie de colaborare cu AMG, tunerul oficial Mercedes Benz, iar produsul cel mai recent al acesteia este MTB-ul hardtail GTS AMG.

Acesta este customizat cu părţi vopsite auriu pe aproape toate componentele şi se asortează cu vopseaua maşinii din care este inspirat. Colaborarea nu se opreşte doar la bicicletă, fiind disponibile o serie întreagă de accesorii asortate de la Thule, Topeak şi Ergon

Rotwild-limited-edition-gold-GTS-AMG-hardtail-mountain-bike05-600x348Acum există posibilitatea de a călători cu stil…

Rotwild-limited-edition-gold-GTS-AMG-hardtail-mountain-bike06-600x400Rotwild-limited-edition-gold-GTS-AMG-hardtail-mountain-bike04-600x400Rotwild-limited-edition-gold-GTS-AMG-hardtail-mountain-bike03-600x400Bicicleta are montate componente personalizate de la Formula şi Crank Brothers.

Rotwild-X1-enduro-275-plus-mountain-bike01-600x400Tot de la Rotwild vine modelul de enduro RX, compatibil atât cu roţi de 27.5 cât şi cu 27.5+ datorită unui ax special modificabil pe spate.

Bicicleta nu este încă disponibilă, dar în imagini ea este echipată cu un grup complet XT de 2×11 pinioane şi cu o furcă Fox 34 de 110 mm pentru butuc Boost.

Atât RX cât şi versiunea electrică de mai jos RX+ beneficiază de jantele XM481 de la DT Swiss late de 30 mm care permit montarea de anvelope de 27.5×2.8, lucru permis de butucul Boost din spate.

Rotwild-X1-enduro-275-plus-ebike-mountain-bike02-600x400Versiunea electrică a lui RX are aceiaşi geometrie şi pivotţi, dar are poziţia ghidonului mai confortabilă. Nu mai există ecranele mari de la majoritatea e-bike-urilor, pentru MTB fiind nevoie de ceva mic şi rezistent în caz de căzătură. Rezultatul este un sistem integrat de buton cu afişaj şi senzori.

Pentru asfalt, este oferită o bicicletă de navetă electrică inteligentă care foloseşte telefonul pentru a oferi funcţii cum ar fi lumini automate sau lumini de frână, orientare off-line şi multe altele. Sistemul COBI este un succes real iar Rotwild sunt primii care l-au folosit, dar este disponibil şi pentru achiziţie separată pe Kickstarter, Suportul încarcă telefonul şi permite controlul luminilor, hărţilor, muzicii şi multe altele.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =