Acum citesti
Root Miller, model nou de trail de la Rose Bikes

prototype-rose-root-miller-275plus-trail-mountain-bike01Acesta este un prototip al viitorului model Rose Root Miller, un model de trail cu roți de 29. Datorită butucului Boost din spate, bicicleta va putea fi folosită și cu roți 27.5+, un kit de conversie cu toate cele necesare fiind inclus la vânzare împreună cu bicicleta.

Noul model mărește cursa de la 130 la 140 mm și aduce și alte modificări ale cadrului.

prototype-rose-root-miller-275plus-trail-mountain-bike03-600x400În față, reach-ul este mărit cu 15 mm iar unghiul furcii este alungit cu 1.5 grade. Acest lucru permite folosirea unei pipe mai scurte și adaptează bicicleta la tendințele moderne. Intrarea cablurilor în cadru a fost mutată în lateralul downtube-ului, cablurile fiind prinse cu un capac cu șuruburi, pentru a evita zgomotele.

prototype-rose-root-miller-275plus-trail-mountain-bike02-600x400 O altă prindere cu blocaj în zona monoblocului permite întinderea cablurilor prin cadru, cu același scop. Cablurile ies prin partea de sus a monoblocului, cablurile fiind astfel mai puțin tensionate de mișcările suspensiei. Monoblocul a trecut de la PFBB30 la sistemul BSA.

prototype-rose-root-miller-275plus-trail-mountain-bike06-600x400Seat tube-ul e ceva mai scurt pentru a permite folosirea tijelor reglabile cu cursă mai lungă.

prototype-rose-root-miller-275plus-trail-mountain-bike04-600x400Pentru cei ce vor să instaleze un deraior pe față, acest lucru este posibil, dar cadrul e compatibil doar cu sistemul Shimano Side Swing. Pentru amortizorul din spate se folosește noul sistem metric. Pivotul principal al suspensiei a primit rulmenți conici, care elimină jocul și oferă un sistem mai rigid. Bicicleta vine echipată și cu o protecție îmbunătățită pe downtube.

prototype-rose-root-miller-275plus-trail-mountain-bike07Dimensiunea maximă de anvelope acceptată este de 27.5×3.0 sau 29×2.25. Bicicleta va fi disponibilă începând cu luna august. Rose Bikes lucrează și la o versiune cu cursă de 150 mm, dar care va fi compatibilă doar cu anvelope 27.5×2.6.

Mai multe informații veți găsi pe pagina în limba română a producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =