Acum citesti
Rocky Mountain a lansat ediția specială Instinct Carbon 99 în 20 de exemplare

Rocky Mountain a lansat un MTB foarte special. Instinct Carbon 99 nu are doar o echipare de top ci și o vopsea în ediție limitată, pentru cei ce reușesc să cumpere una. Modelul va fi produs în doar 20 de exemplare, așa că doritorii trebuie să se grăbească.

Construit pe platforma Instinct, modelul are roți de 29 cu cursa de 150 mm în față și 140 mm în spate. Cadrul din carbon folosește geometria reglabilă și curba suspensiei RIDE-9, totul fiind acoperit cu o vopsea impresionantă cameleon, cu minimul de sigle prezente.

Nicio bicicletă exclusivistă nu ar fi completă fără o echipare de top, așa că Instinct primește setul de echipare 99 ce include transmisia completă SRAM XX1 Eagle AXS wireless, tija dropper RockShox Reverb AXS, frânele SRAM G2 Ultimate, furca RockShox Pike Ultimate RC2 de 150 mm și amortizorul Super Deluxe Ultimate RCT. Roțile sunt Race Face Next R din carbon iar ghidonul provine de la același producător. Greutatea completă anunțată e de 12.9 kg în mărimea M.

Bineînțeles, o bicicletă specială are și un preț pe măsură. Instinct Carbon 99 costă 9.999$, un preț asemănător cu cel al modelelor similare ale altor companii, echipate AXS, dar care nu sunt în ediție limitată.

Bicicletele sunt deja disponibile pentru comandă. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =