Acum citesti
Rezultate concurs Eco Biking

Am fost si noi prezenti la concursul Eco Biking ce s-a desfasurat sambata in Padurea Cernica si prezentam in acest articol cateva poze surprinse la eveniment. Vremea a tinut cu competitorii nu din punct de vedere al temperaturilor crescute (deoarece chiar a fost frig), ci datorita faptul ca nu au existat precipitatii. Participantii au fost multumiti de suprafata terenului, problema fiind pusa de prezenta excesiva a frunzelor pe unele zone, ce au ingreunat pedalatul.

Baltile au fost destul de raslete si oricum nu atat de prezente incat sa deranjeze. Ba chiar au contribuit la un „look” de invidiat pentru unii participanti, care nu s-au obosit sa le ocoleasca.

Au lipsit spectatorii din pacate, fapt datorat in mare parte frigului cuprinzator. Am admirat si expozitia de biciclete prezenta la concurs si bineinteles, am adaugat si pozele de rigoare. Timpii cei mai buni au fost scosi de Rosioru Daniel si Juganaru Razvan, ambii completand cele 5 tururi ale cursei (mai precis 62 de km) in 2 ore 48 de minute si o secunda.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − five =