Red Bull Hill Chasers: cu viteză maximă, la deal

4

În Germania se va organiza anul acesta o competiție sub semnătura Red Bull, care se numește Hill Chasers. Ușor de dedus din nume, competiția se concentrează pe un traseu de urcare, în orașul Marburg, pe un traseu de 350 de metri și o înclinație de minim 18%. Interesant este faptul că la această competiție poate lua parte orice persoană, indiferent de bicicleta pe care o deține: mountainbike, bmx sau city bike. Important este să fii cel mai rapid și să iei titlul de King of The Hill.

red_bull_hill_chasers
Foto: Richie Hopson

La Red Bull Hill Chasers se vor întrece și 16 profesioniști, printre care amintim pe Marco Fontana sau Manuel Fumic. În finală, doi dintre amatorii și alți doi dintre profesioniștii care se califică, vor concura în fața publicului estimat la 5.000 de persoane. Premiul este o bicicletă fixie aurită, construită de Charge Bikes.

Competiția va avea loc pe data de 26 Octombrie în Marburg, după lăsarea serii, la orele 19:00. Seria de competiții Hill Chasers va continua în orașele Bristol, Edinburgh și Kuala Lumpur.

via Redbull.de/hillchasers

4 COMENTARII

  1. O urcare “placuta si usoara” ar mai fi cea dintre Sultanu si Provita, in apropiere de Campina, sau cea catre Sotrile (valea fiarelor), sau cea dintre Dambovicioara si Ciocanu – parfum.
    Sa ii aducem pe baieti la noi, sa ii vedem cum se descurca.

  2. Sunt multi pasionati care vin ca la Muntele Sfant, e super grea urcarea, chiar si pe mtb. Un Mont Ventoux dambovitean. Urcarea dinspre sud e mai grea, mai violenta, dar nici cea dinspre Campina nu e usoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty − fifteen =