Acum citesti
Raacked protejează de lovituri bicicletele montate pe mașină

Pentru majoritatea celor ce își transportă bicicletele sus pe mașină, lovirea acestora de un obstacol neobservat sau ignorat e de cele mai multe ori doar o chestiune de timp. Pentru majoritatea vine momentul când un zgomot surd va indica distrugerea bicicletei preferate la intrarea într-un garaj sau la trecerea pe sub un limitator la un magazin drive-thru. Sistemul Raacked dorește să evite complet această situație cu o alarmă wireless, cu ultrasunete, printr-o avertizare care să vină în timp util pentru a evita dezastrul.

Practic oricine își transportă bicicleta pe mașină ar fi încântat să aib un astfel de senzor care să avertizeze șoferul în cazul iminenței unui dezastru. În plus, sistemul Raacked e complet impermeabil, se potrivește pe orice fel de portbagaj și sesizează obstacolele de la aproape 4 m.

Sistemul folosește ultrasunete pentru a detecta obiectele, după care comunică wireless cu receptorul ce emite o serie de beep-uri. Senzorul de proximitate va detecta obstacolele ce se apropie din față sau din spate. Funcționarea se poate vedea într-un mic video:

Singura nedumerire este cum de nu a făcut cineva un astfel de sistem până acum? Raacked s-a lansat printr-o campanie pe Kickstarter iar prețul final nu e încă cunoscut, dar pentru a afla ultimele informații sau pentru a face o precomandă puteți vizita pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =