Acum citesti
QR-uri ușoare și optimizate aero pentru roți de la TriRig

Pentru cei ce caută să optimizeze aerodinamic fiecare aspect al bicicletei, iată că a mai apărut o oportunitate pe piață – QR-urile roților. Din păcate soluția e valabilă doar pentru cei cu cursiere cu frână clasică pe jantă, cu roți cu ax clasic.

Setul reunuță la închiderea QR pentru una cu șurub. Materialul ales pentru construcție este titan 6/4 iar greutatea totală e de doar 45 g, salvând în jur de 100 g față de un set de QR de calitate. În plus, conform analizei CFD a producătorului, se face și o economie de 3-4 W, care nu e puțin!

Desingn-ul e compus din trei părți separate: axul și cele două capete independente. Astfel, nimic nu se rotește pe capătul furcii, aceasta nefiind afectată, lucru foarte important la modelele de top unde punctele de contact cu roata sunt din carbon. Capacele au un mic blocaj ce le ține pe poziție, astfel că axul se poate strânge ferm și sigur fără probleme.

Prețul este destul de mare, după cum e de așteptat, dar performanța costă: 84.99$ pentru un set. Succesul e mare astfel că primul lot e deja vândut, dar urmează să apară în stoc cantități mari în luna iulie.

Pentru mai multe informații și comenzi accesați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 19 =