Acum citesti
Puma Disko – noua bicicleta urbana

Anul trecut in toamna, anuntam lansarea brandului Puma si in domeniul bicicletelor. Acum, cei de la Puma au o gama completa de biciclete urbane, dintre care mentionam lansarea noului model Disko.


Un aspect foarte interesant este faptul ca cei de la Puma iti ofera posibilitatea sa-ti personalizezi bicicleta. Astfel, modelul Disko este disponibil in 4 versiuni distincte cu aspecte diferite. Doritorii pot opta intre culorile alb sau nergu si dintre doua combinatii de culori : rosu, mov si verde sau albastru verde si mov.



Modelele oferite in 3 nuante de culori sunt cu 30 de euro mai scumpe decat cele oferite in aceeasi culoare. Dimensiunile rotilor lui Disko sunt de 24″, beneficiaza de un schimbator Shimano SLX si de 9 pinioane. Anvelopele sunt suficient de late pentru oras, fiind disponibile in dimensiunea 24 x 1.95″.


Bicicleta este dotata cu frane V-brake, fara a se specifica insa producatorul acestora. Greutatea totala masoara 12,6 kg iar modelul Disko este disponibil intr-o singura dimensiune. Poate fi pliata si este dotata in serie cu un sistem anti-furt integrat.


Atat modelul Disko, cat si restul de biciclete din gama, pot fi achizitionate online, pe site-ul puma-bikes.com.


via | Puma Bikes


Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − fourteen =