Acum citesti
Protectii noi de la RaceFace

protectii_racefaceCei de la Race Face au lansat de curand un set de protectii noi pentru riderii extremi, denumit Zero Lightweight Protection. La crearea acestora a participat si riderul pro Wayne Goss care a contribuit la realizarea unui design, care sa se muleze pe necesitatile oricarui rider de Downhill sau Freeride.

Materialul dur care imbraca protectiile si care are principala misiune de a proteja in cazul unor cazaturi, a fost subtiat, pentru o greutate mult mai redusa a produsului final, dar in acelasi timp rezistenta acestuia a fost sporita. Astfel, acesta este compus din polipropilena in proportie de 85% si din cauciuc termo plastic in proportie de 15%, cele doua materiale combinate avand scopul de a absorbi socurile puternice si vibratiile primite in carcasa exterioara a protectiilor.

Atat pentru protectia manilor cat si pentru cea a genunchilor, constructia din doua doua piese, permite mobilitate maxima si in acelasi timp control absolut al bicicletei. Partea din spate a protectiilor este deschisa pentru a permite pielii sa respire atat la urcari cat si la coborari.

Raspunzator pentru greutatea finala mica a acestor protectii este si spuma perforata EVA de 13 mm grosime ce se afla in spatele carcasei de protectie. Aceasta este special conceputa astfel incat sa permita o ventilatie corecta a protectiilor dar in acelasi timp sa nu permita comprimarea spumei in timp. Se pare ca aceastea sunt cele mai high tech protectii oferite de Race Face pina in prezent, lista de capacitati ale acestora putand sa continue chiar mai mult.

via | Race Face

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 7 =