Acum citesti
PRO intră în lumea gravel-ului cu ghidoane și genți specifice

PRO, marca de componente a celor de la Shimano, se pare că se aliniează cu revoluția gravel cu o serie de noi produse ce ar trebui să acopere bine acest tip de utilizare: un nou ghidon specific, o tijă dropper și o colecție întreagă de genți Discover!

Pe lângă tija dropper PRO cu cursă de 70 mm și diametru de 27.2 mm, în ofertă a apărut un ghidon specific de gravel. Acesta vine în două versiuni: PRO Discover Medium și PRO Discover Jumbo Flare.

Ghidonul medium va fi disponibil în lățimi de 40, 42 și 44 mm și are un flare de 12 grade și 2.35 cm pe fiecare parte în timp ce Jumbo vine doar în lățimile 42 și 44 mm cu un flare de 30 grade și 6.7 cm. Greutățile anunțate sunt de 270 și 280 g. Ambele ghidoane sunt proiectate să funcționeze cu joncțiunea Shimano EW-RS910 Di2 ce se montează în locul dopului de la ghidolină.

Pentru bagaje, noua gamă de genți Discover oferă un aspect elegant și include o geantă pentru șa de 15 l, una pentru cadru de 5.5 l, una de 0.75 l pentru top tube și una de 8 l pentru ghidon.

Toate gențile au bucle cu velcro și zone de protecție la lovituri. Buzunarele sunt mari, există despărțitoare pentru spațiul interior iar buclele elatice de pe exterior ajută la aranjarea bagajelor. Prețurile și disponibilitatea nu au fost încă anunțate.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + seventeen =