Acum citesti
Monteaza-ti iPhone-ul pe bicicleta

prindere_ipod_pentru_bicicleta_1Iata ca cei de la Dahon, vor sa tina pasul cu tehnologia si sa ofere solutii complete pentru iubitorii de iPhone. Am spus complete deoarece in acest articol vom prezenta doua solutii inovatoare (cel putin pentru moment) prin care viata iubitorilor de iPhone si de biciclete este simplificata prin crearea unui sistem de prindere al telefonului pe ghidon.

Probabil s-au gandit multi la aceasta idee, insa cei de la Dahon au fost primii care au pus-o in practica. Sa discutam mai intai despre prinderea iPhone-ului de bicicleta. Este vorba despre o carcasa in care se poate introduce cu mare usurinta telefonul, carcasa ce urmeaza a fi prinsa de tija de ghidon a bicicletei. Bineinteles, tija de ghidon trebuie sa aiba o lungime prindere_ipod_pentru_bicicleta_2suficienta, cat sa poata permite prinderea carcasei.

Sistemul este rezistent la apa, la intemperii si la socuri, deci pachetul este complet pentru orice conditii. Mai mult, acesta poate fi rotit la 360 de grade, astfel incat sa se potriveasca gusturilor oricarui biker : fie ca vrei sa urmaresti un film, sa asculti muzica sau sa telefonezi, iPhone-ul este prins intr-o pozitie ideala.

Acest sistem de prindere va fi disponibil incepand cu ianuiarie 2010 la un pret aproximativ de 60 $. A doua invoatie se refera la alimentarea acestui iPhone montat pe tija de ghidon cu ajutorul unui incarcator. Procedeul este simplu : in bucsa cu dinam de pe roata din fata se afla un fir conectat la incarcator care-i suplimenteaza curent electric in urma miscarii rotii. Astfel, prin USB se poate incarca orice, de la un iPhone la un sistem GPS.

prindere_ipod_pentru_bicicleta_3Sistemul de incarcare a fost primit cu mare entuziasm, atat de presa cat si de utilizatori, fiind prezentat pentru prima data la Eurobike. Desi poate unii dintre noi se simt prea agasati de patrunderea tehnologiei moderne in domeniul bicicletei, aceste invoatii continua sa apara si sa fie utilizate.

Comenzile pentru acest sistem se primesc deja, lansarea avand loc in martie 2010, la un pret de 100$. Dahon insa, livreaza deja doua modele de biciclete Ios LX si Speed TR dotate in standard cu acest sistem de incarcare a gadget-urilor.

via | Dahon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =