Acum citesti
Polar lansează A360 cu citirea pulsului pe mână

polar-a360-touchscreen-wrist-mount-heart-rate-monitor-1-600x483Polar este o companie a cărei principală activitate este producerea de monitoare HR, aşa că primul monitor fără curea de piept, cu citirea pulsului direct de pe mână, este o mare schimbare. A360 este primul lor astfel de monitor, dar care este plin de alte noi funcţii impresionante…

A360 ştie să facă ceea ce fac multe alte astfel de dispozitive: funcţie de podometru care numără paşii, afişarea caloriilor arse, distanţei, numărului de paşi şi a zonelor de HR cu avertizare sonoră. Se poate împerechea de asemenea cu senzori de bicicletă şi poate să comunice direct cu aplicaţii cum ar fi Strava cu care să împartă datele.

Impresionant este ecranul color cu rezoluţie mare care permite afişarea informaţiilor în timp real, inclusiv sfaturi de antrenament şi rezultatele acestuia, timpul petrecut în fiecare zonă HR, etc… Măsoară de asemenea activitatea pe tot parcursul zilei şi analizează de asemenea şi calitatea somnului. La fel ca şi ceasul V800, vibrează dacă consideră că ai stat nemişcat prea multă vreme. Este protejat la apă, aşa că poate fi folosit la înot, surf, vâslit şi orice altă activitate acvatică de suprafaţă.

polar-a360-touchscreen-wrist-mount-heart-rate-monitor-2-600x198 (1)Se conectează cu telefonul pe Bluetooth pentru a încărca datele antrenamentelor pe Polar Flow, fiind compatibil şi cu sistemul Polar Club pentru a afişa HR pe ecranul mare de la sala de fitness şi cu Polar Flow pentru ca antrenorul să vadă datele în timp real.

Conexiunea cu telefonul permite preluarea mesajelor text, apelurilor, informaţiilor din calendar şi a celor din social media care pot fi afişate, dar şi filtrate sau limitate după preferinţe.

Singurul dezavantaj este că nu împarte în timp real informaţiile de HR cu computerele de bicicletă, nici măcar cu cele Polar şi nici cu aplicaţii gen Strava, aşa că pentru date în timp real la ciclism e nevoie în continuare de centura de piept.

A360 este disponibil din noiembrie 2015 în culorile alb şi negru, urmând să fie disponibile în curând şi alte culori în 2016. Va fi disponibil în mărimile S, M şi L la preţul de 199 Euro.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 13 =