Acum citesti
Piste pentru biciclisti din ianuarie 2011

O noua speranta pentru cei care doresc sa utilizeze bicicleta ca mijloc de transport pentru deplasarile in oras : Laszlo Borbely, ministrul mediului, a declarat ca incepand cu luna ianuarie a anului viitor, va demara un program de amenajare a pistelor pentru biciclisti. Laszlo Borbely spera ca pentru acest proiect sa fie alocata suma de 100 de milioane de lei.


Primarii sunt cei responsabili pentru depunerea proiectelor iar in functie de numarul acestora, finantarea pe proiectul respectiv va fi flexibila iar suma alocata va putea fi marita, dupa caz.


Ministrul Mediului a declarat : „Vreau sa pornim, anul viitor in ianuarie, un program de amenajare de piste pentru biciclisti. […] Acum se finalizeaza proiectul de buget si sper sa putem aloca acestui program ce are in vedere amenajarea de piste pentru biciclisti circa 100 de milioane de lei.”


Citeste toata stirea pe MediaFax.


Vezi Comentarii (7)
  • Declaratia lui Lazslo Borbely suna asa : „Nu doar Zalăul, ci şi restul oraşelor din România au nevoie de asemenea investiţii. Poţi ajunge mult mai repede cu bicicleta unde doreşti, decât cu maşina, pentru că nu trebuie să aştepţi în trafic.” Declaratia a fost facuta la Zalau, intr-o conferinta de presa.

  • Daca chestia asta este valabila si pt. celelalte orase din romania nu pot sa zic decat: DOAMNE AJUTA !!!…Sa fie intr-un ceas bun !….;)

  • O intrebare mai buna ar fi: De unde spatiu pentru piste de biciclete? Daca nici pentru trotuare nu au spatiu,dar pentru piste de biciclete? Ma rog, nu vreau sa par pesimist,dar acesta e adevarul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =