Acum citesti
Pantofii Giro Empire SLX se bazează pe șireturi și cântăresc foarte puțin

Cu atâtea noi tehnologii în jur, cine ar fi pariat că unii producători de top își vor îndrepta atenția spre ceva simplu? Probabil că cei care cred în ciclicitate ar fi făcut acest pas, iar printre aceștia se numără și marca Giro, care pune pe piață modelul Empire SLX, unul foarte ușor și care folosește șireturi.

giro_slx

Exact, ați citit bine! Giro a spus pas mecanismelor sofisticate de strângere a pantofilor și a optat pentru clasicele șireturi. Totuși, să nu credem că americanii au fost naivi. Șireturile folosite de ei, KDL Techno Laces, sunt niște produse de top, folosite cu succes și de multă vreme de fotbaliștii profesioniști. Secretul lor stă în faptul că odată înnodate, aceste șireturi nu se vor desface singure, dar nici latura practică nu trebuie neglijată, căci sunt foarte ușor de înlocuit în caz că se strică sau pur și simplu vrei să le înlocuiești.

Giro mai susține că și talpa acestor pantofi merită atenție, fiind groasă de 6,5mm, dar foarte rigidă. Un alt punct care poate părea atrăgător diferiților împătimiți ai ciclismului îl reprezintă greutatea acestei perechi, de 350 de grame, deci 175 de grame/bucată, pentru mărimea 42.5.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − three =