Acum citesti
(P) Branțuri de amortizare Enertor D30 Usain Bolt

(P) Dacă se întâmplă ca în sezonul rece să alergi mai mult decât pedalezi, poate că aceste branțuri o să-ți facă cu ochiul, în special dacă ești în căutarea confortului suprem. Produsul este conceput pentru a proteja împotriva rănilor și pentru a crește performanța cu până la 36%, însemnând că restituie tot atâtea procente din energie, absorbând totodată cu 44% mai eficient șocurile. Astfel, rezultă un confort superior, indiferent de încălțămintea pe care o utilizezi, oferă portecție de lungă durată și reduce riscul de leziuni la picior și la membrele inferioare.

Enertor-news-story-290616-news-piece-sportaddictBranțurile se inserează facil în interiorul tălpii pantofului, cele existente trebuind eliminate. Producătorul recomandă ca acestea să fie purtate treptat, pentrua permite mușchilor să se adapteze. Prețul recomandat este 179 de lei, au garanție doi ani și pot fi achiziționate de aici.

D3O-Footwear-Shock-absorption-diagram-1024x556 D3O-Footwear-Energy-return-diagram-V2-1024x612Mai multe detalii în filmul de mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 8 =