Acum citesti
Orkan M și D, două noi modele entry-level în gama de trekking de la Romet

Biciclete de trekking pot fi destul de multivalente într-un oraș, mai ales dacă te deplasezi în mediul urban dar nici nu-ți refuzi ieșirile pe potecile de pădure sau pe forestiere simple. Aparent, cei de la Romet au dorit să facă această gamă mai accesibilă și au lansat două noi versiuni ale modelului Orkan, botezate simplu, M și D.

Versiunea pentru femei.
Versiunea pentru bărbați.

Diferența dintre cele două se face la nivel de cadru, unul fiind dedicat bărbaților, cel în combinația de culori negru cu galben și unul femeilor, cel gri/roz cu un cadru mai coborât pentru a facilita accesul pe bicicletă. Ambele sunt dotate cu o furcă cu suspensie Romet, ce vine cu o prindere pentru etrier, deci suportă și frâne pe disc ca viitor upgrade și anvelope cu crampoane de dimensiuni mici, care reprezintă o variantă de mijloc menită să împace atât deplasările pe asfalt cât și pe cele în off-road ușor.

Transmisia cuprinde 3 foi și 7 pinioane, iar schimbătorul de pinioane provine din gama Altus, de la Shimano, pe când cel de foi, din gama Tourney. Frânele de tip V-Brake sunt furnizate de Promax.

Prețul de pornire este totuși foarte interesant, de 1.099 de lei, acesta reprezentând o alternativă viabilă chiar și pentru bicicletele second hand, căci Romet-ul vine cu 5 ani garanție pentru cadru și alți 2 pentru componente. Acestea pot fi văzute aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 10 =