Acum citesti
Open și Yeti au dezvoltat împreună un gravel bike

Yeti este o marcă binecunoscută în lumea MTB-urilor pentru modelele lor full suspension foarte performante. Open Cycles este o companie cu care Yeti s-a mai intersectat în trecut și care împarte cu Yeti ideea de a construi biciclete așa cum și-ar dori ei să le aibă și să pedaleze pe ele.

Yeti este o companie focalizată pe MTB-uri full suspension în timp ce Open produce gravel bike-uri și MTB-uri rigide foarte ușoare, dar ambele companii au în comun concentrarea atenției pe clienți și pe comunitatea acestora.

Toate acestea au dus la modelul Open U.P. vopsit în culoarea Yeti Turquoise. Cadrul e același folosit la toate modelele de gravel bike Open, cu o geometrie agresivă și spațiu pentru anvelope 27.5×2.1, oferind practic o culoare nouă. Prețul este de 3200 USD, bicicleta fiind dotată printre altele cu frâne pe disc cu etrieri post-mount și o nouă furcă din carbon.

Una peste alta, dacă ai deja un Yeti turcoaz, noul Open Turquoise U.P. ar fi gravel bike-ul perfect să stea alături în colecție!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =