Acum citesti
Ochelarii Speedcrafti Air 100% îmbunătățesc respirația, momentan a lui Sagan
Peter Sagan a semnat un contract cu producătorul 100%, un lucru interesant dar destul de logic, compania venind din lumea moto și MTB cu intenția de a intra pe piața ciclismului de șosea iar Sagan e omul perfect să promoveze un produs inovator.
Detalii despre noii ochelari Speedcraft Air sunt încă foarte puține, lansarea urmând să aibă loc anul acesta, dar din imagini nu pare să fie vorba de niște ochelari banali.

 

Construiți cu lentile mari de 2 mm grosime cilindrice și interchimbabile, Speedcraft Air arată excelent și oferă protecția uzuală 100% UVA, UVB și UVC. Rama are protecții din cauciuc Megol și spațiu între lentile și față pentru aerisire bună.

Dar lucrurile interesante sunt aduse de piesa de pe nas, 100% declarând că produsul lor include o tehnologie AC de îmbunătățire a respirației patentată. Din imagini pare că sistemul include niște magneți ce se introduc în nas și care ajută ochelarii să desfacă nările pentru un respirat mai eficient.

Nu este primul produs de acest gen și nu e mult diferit de Breathe Right folosit de Froome, dar are câteva avantaje cum ar fi o pereche de ochelari care vor fi bine prinși pe nas.

Mai multe informații vor fi disponibile anul acesta, până atunci puteți afla noutățile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 10 =