Acum citesti
Ochelari SwissEye Outbreak S

swisseye_outbreak_sProducatorul elvetian de ochelari pentru biciclisti, SwissEye, a lansat un modul actualizat din gama Outbreak, denumit Outbreak S. Denumirea provine de la formatul mai mic al ochelarilor, care poate fi observat in poza alaturata, unde o pereche noua, de dimensiuni reduse este pusa langa modelul deja existent pe piata.

Gama Outbreak este cea mai vanduta a producatorului elevetian, acestia beneficiind de un design excelent, care rezista vantului frontal pina la 70 de km/h, asta insemnand ca nu vei fi deranjat de niciun torent pina la viteza mai devreme mentionata, se pot indoi – revenindu-si de fiecare data la forma initiala, beneficiaza de lentile cu sistem Proview ce confera o vedere super clara, indiferent de vreme.

Acestia sunt bineinteles si extrem de rezitenti, o cadere sau prabusire nereusind sa le strice aspectul sub nicio fomra. Daca te gandesti ca ai de ales intre cinci culori, maro, portocaliu, gri, galben sau transparent atunci acestia sunt reteta perfecta pentru protectia ochilor in cursele tale lungi pe bicicleta.

Calitatea acestor ochelari ii face recomandabili pentru orice activitate de biking, inclusiv cele extreme. Ochelarii pot fi achizitionati online de la opticshop.ch, Elvetia.

via | SwissEye

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 2 =