Acum citesti
Nukeproof au prezentat 3 modele noi pentru 2019

Nukeproof au pregătit multe noutăți pentru 2019, dar dintre acestea se remarcă trei noi biciclete care vor fi cu siguranță de succes pe piață! Una dintre ele este Nukeproof Digger despre care compania spune că nu e în mod specific un ciclocros, gravel sau adventure bike așa că e greu de încadrat într-o categorie.

Bicicleta se apropie mai mult de un MTB cu ghidon dropbar iar acesta e probabil cel mai bun mod de a descrie Digger. Capabilă să ruleze pe orice de la asfalt la poteci tehnice, cadrul din aluminiu triple butted hidroformat include o furcă din carbon și sunt ambele compatibile cu roți 700c sau 27.5 Road Plus. Spațiul pentru anvelope nu este totuși chiar așa mare, dimensiunile maxime fiind de 27.5×2.3 și 29×2.1. Puntea dintre seatstay-uri e demontabilă pentru a mări spațiul în caz de noroi sau pentru a permite montarea de aripi complete. Cadrul oferă atât puncte de montaj pentru aripi complete cât și pentru portbagaje, are monobloc filetat, folosește ax de 12×142 mm în spate și 15×100 mm în față și are rutare internă pentru tija dropper.

 

Este una din primele biciclete complete ce vine în echiparea standard cu anvelopele WTB Sendero 650bx47 mm care ar trebui să îi permită să ruleze și pe șosea și pe offroad în siguranță. Cadrul e compatibil doar 1x și e echipat cu componente SRAM Rival sau Apex 1×11 cu frâne hidraulice.

Digger va fi oferit în trei mărimi între M și XL începând cu luna decembrie la prețul de 1699.99 $ pentru varianta Pro și 1349.99 $ pentru varianta Comp.

O altă bicicletă interesantă este noul hardtail Scout. Construit pe popularitatea cadrului din ultimii ani, Scout va fi disponibil în variantă cu anvelope 27.5×2.6 sau 29×2.35 și în echipări Comp, Race și Sport.

Bicicleta e construită ca un hardtail jos și cu unghi mic al furcii, prețul începând de la 999 $ pentru modelul Sport, accesibil celor ce doresc o bicicletă capabilă de trail. În funcție de echipare bicicleta vine cu furcă RockShox Revelation, Sektor sau Reocn de 140 mm pentru modelul de 27.5 și 130 mm pentru cel de 29 și cu puncte de contact mai confortabile. Bicicletele complete includ transmisii 1x și anvelope Maxxis. Modelul Scout 275/290 se va livra începând cu 19 noiembrie.

Pentru cei ce doresc o amortizare mai bună, Nukeproof Mega 275c și 275 oferă geometrie câștigătoare la EWS și multe componente noi. Bicicleta a fost introdusă la finalul lui 2017 iar în 2019 are componente mai moderne ce includ noi puncte de contact, noi transmisii, anvelope Michelin Wild Enduro, roți Mavic Deemax Elite și mai multe opțiuni de cadru din carbon la versiunile RS, Factory și Pro. Cadrul are de asemenea un toptube ceva mai lung la mărimile L și XL, headtube-ul fiind de asemenea puțin mai înalt pentru a face bicicleta mai confortabilă pentru cicliștii înalți.

 

 

 

 

 

Modelele Mega Comp din aluminiu vin și ele cu transmisie SRAM NX Eagle, furci RockShox Yari Charger RC și mai multe opțiiuni 29 în variantele Mega 290 Factory, Pro și Comp. Momentan Mega 290 e disponibil doar cu cadru din aluminiu, Nukeproof anunțând că nu se pune problema încă de o versiune din carbon. Toate modelele 2019 Mega 275c/275/290 sunt deja disponibile.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 20 =