Acum citesti
NS Bikes Fuzz trece la roțile de 29 de inch

Aflat pe piață încă din 2013, NS Fuzz s-a adresat publicului preocupat de bicicletele care oferă distracție, mai puțin celor care caută un exemplar pentru competiții, putând fi astfel utilizat cu succes în bike park-uri sau pentru freeride. Începând însă cu sezonul 2019, cei de la NS schimbă foaia și totodată geometria și conceptul lui Fuzz, acesta fiind acum orientat către traseele de competiție (downhill).

Furca va oferi o cursă de 200mm, pe când cadrul, una de 190mm. Suspensia spate a fost reproiectată fiind acum mai puțin progresivă decât cea a modelului anterior și mai eficientă pentru sprinturile scurte. Bicicleta este disponibilă în două dimensiuni, M și L, la un preț de 5.599 de euro, inclusiv în varianta cu roți de 27.5 inch care va fi adăugată în gamă.

Cu o greutate de aproape 17 kg, NS va avea o geometrie orientată clar către datul la vale: unghi al headtube-ului amplasat la 63 de grade, top tube de 420mm și un chainstay lung, de 455mm. Reach-ul pentru dimensiunea M este de 448mm.

Pentru suma cerută, cei de la NS chiar au ceva de oferit: furcă Fox 40 Factory, amortizor Fox Performance Elite DHX2, transmisie Sram GX, frâne Sram Code R, anvelope Schwalbe Magic Mary 29 x 2.35 SuperGravity cât și alte componente marcă proprie, NS.

via NS BIKES

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =