Acum citesti
Noutăți SiDI pentru 2017: noii Tiger, în cea mai bună formă de până acum

Sidi, renumit pentru echipamentul de biciclete și motociclete, a prezentat în exclusivitate la Eurobike noua încălțăminte Tiger pentru MTB, un model de top care promite maxim de confort și eficiență. Totodată, alături de aceștia, au fost prezentate și alte modele actualizate pentru 2017.

DSCF1731Revenind însă la modelul care a reprezentat capul de listă de anul acesta, Tiger, aceștia au suferit multiple îmbunătățiri, fiind mai eficienți ca niciodată. Iar când spun eficiență, mă refer atât la puterea de transfer cât și la confort sau materialele din care sunt realizați. Talpa este construită așa cum era e așteptat din carbon, iar partea superioară din microfibră. Este vorba despre o piele specială care se bucură de o rezistență îndelungată în timp, ține apa la distanță și este bineînțeles prietenoasă cu mediul.

DSCF1733Prinderea este de asemenea nouă, fiind botezată DOPPIO Tecno-3 Push. Este vorba despre un șiret conectat la două butoane, care odată apăsate, nu fac decât să elibereze imediat șiretul. Construcția este perfect simetrică pentru a oferi o strângere uniformă pe picior. Un extra reglaj este disponibil pentru călcâi, astfel încât să găsești o poziție perfectă. Este ușor de acționat, iar în cazul în care-l distrugi, îl poți înlocui foarte facil. În vârful noilor Tiger se află o secțiune din cauciuc dur, menit să protejeze degetele piciorului în cazul unei accidentări.

DSCF1734Iar în ceea ce privește talpa din carbon, cei de la Sidi susțin că este cea mai avansată din segment: cântărește cu 100 de grame mai puțin decât vechiul model, iar în zona de prindere a plăcuței există o componentă ce poate fi înlocuită în timp, în cazul în care se deteriorează. Absolut toate crampoanele pot fi oricând înlocuite, fiind prinse de talpă cu șuruburi. Vor fi disponibili în culaorea neagră sau galben, ambele perechi având elemente reflectorizante integrate.

În segmentul mid-level, ne vom putea bucura de noii Eagle 7, disponbili în nu mai puțin de 6 combinații de culori. Au o parte superioară din microfibră, sunt dotați cu sistemul de prindere Soft Instep (ajustabil din ambele părți) și vin cu o talpă convențională (așadar, nu din carbon), dar dotată cu crampoane serioase care asigură o aderență perfectă pe porțiunile de pushbike.

DSCF1719De menționat că aceștia vor fi disponibili și în versiunea pentru femei, Eagle 7 Woman.

DSCF1723Din gama Mega, pantofii construiți pentru cei cu o labă a piciorului mai lată, vor fi la dispoziția voastră noii Dominator, care împart aproximativ aceleași caracteristici tehnice cu modelul Eagle 7, cu mențiunea că vor fi plasați o treaptă mai jos în gamă.

DSCF1721Buvel reprezintă modelul de intrare în gama Sidi și sunt disponibili în 6 culori distincte. Materialul utilizat pentru partea superioară se numește Politex, construit din mai multe straturi. Acesta oferă o durabilitate bună în timp și rezistență mare la rupere sau întindere. Prinderea se face facil cu ajutorul unei închideri micrometrice, iar talpa este aceeași ca la modelele mid-level.

DSCF1725Modelele de top Drako vor primi culori noi pentru 2017, însă din puncte de vedere tehnic, specificațiile rămân aceleași.

DSCF1726Cei care se află în căutarea unei perechi foarte bine aerisite, au la dispoziție modelul Cape Air, cu întreaga suprafață superioară perforată. Modelul de bază Cape este construit din Politex, vine dotat cu prinderea Tecno-3, micrometrică susținută de o rotiță pentru ajustare și cu talpă convențională.

DSCF1729

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − two =