Acum citesti
Noutăți de la Maxxis pentru 2016

eb-sus

În cadrul Eurobike cei de la Maxxis au prezentat noile modele de anvelope ce vor fi lansate cel târziu în toamna aceasta. Deși nu sunt furnizate foarte multe informații despre greutate sau prețul de achiziție, acestea nefiind incluse momentan pe site-ul oficial, vă putem pune la dispoziție fotografii ale noilor modele, cu dimensiunile în care vor fi disponibile.

Noua anvelopă Maxxis Agressor va beneficia de tehnologia Double Down, cu care va trebui să începi să te familiarizezi. Disponibilă în dimensiunea 27.5 x 2.30, aceasta va avea o construcție double ply cu 120 tpi, inserție de butyl în peretele lateral și cu un talon realizat din aramid, pliabil. Anvelopa este construită pentru traseele de enduro sau cele de downhill.

La fel de importantă este și lansarea noii anvelope Race TT, pentru Cross Country, care va înlocui după mult timp modelul Larsen TT. Modificările sunt semnificative, producătorul concentrându-se pentru a crea o anvelopă cu o tracțiune cât mai bună, o rezistență scăzută la rulare, performanța în noroi și nu în ultimul rând, rezistența la o eventuală pană de cauciuc. Va fi dotată cu sistemul de protecție Exo, va avea o carcasă cu 60 tpi, fiind construită din fibre ușoare, flexibile și rezistente la eventuale daune. Poate fi achiziționată în dimensiunea 27.5 sau 29×2.00.

maxxis-2016-eurobike-2 maxxis-2016-eurobike-1O anvelopă dedicată exclusiv traseelor de downhill va fi modelul Minion Semislick, disponibilă doar în dimensiunea 27.5 x 2.50, iar construcția este cât se poate de ușor de anticipat: crampoane mari pe laterale pentru aderență foarte bună și crampoane centrale mici pentru viteză de rulare.

maxxis-2016-eurobike-3 maxxis-2016-eurobike-4

Importator Maxxis în România: kerobike.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − fourteen =