Acum citesti
Noutăți Continental pentru 2020: multe anvelope în format Plus

Continental a prezentat la Eurobike, în cadrul aceluiași stand, atât noutățile legate de motoarele pentru bicicletele electrice pe care le produce cât și noile sale anvelope. Cum motoarele electrice nu pot fi achiziționate separat, venind ca echipare standard pentru unele e-bike-uri de pe piață, voi vorbi despre anvelopele care-și vor face loc pe piață începând cu sezonul următor. Iar majoritatea dintre noutăți sunt reprezentate de formatul Plus, adică anvelopele late.

Se pare că cererea pentru formatul Plus este chiar mare dacă cei de la Continental au convertit majoritatea anvelopelor de off-road la noul standard.
Exemplu de integrare cu noul motor electric al celor de la Conti.

Amplasarea crampoanelor pe carcasă rămâne neschimbat, însă lățimea diferă. Aceasta poate de 2.6 până la 2.8 și se aplică modelelor Cross King, Mountain King și Trail King. Ca fapt divers, toate sunt disponibile doar pentru roți de 27.5 și vin cu tehnologii similare: compound Black Chillu, versiune cu protecție (sau nu), tubeless ready și desigur, e-bike ready.

MountainKing în format Plus.
CrossKing (fostul X-King) în același format.
Și TrailKing-ul, pentru trasee foarte dificile.

Terra Trail și Terra Speed sunt noi adiții în gamă, acestea fiind două seturi de anvelope pentru teren ușor denivelat, construite pentru bicicletele de trekking sau pentru cele de gravel, modelul Trail fiind de altfel și cel mai performant. Sunt disponibile în dimensiunile 27.5 x 1.35 sau 28 x 1.5 în versiunea Speed sau 27.5 x 1.5 sau 28 x 1.5 în versiunea Trail. Pot fi achiziționate în versiunea Black Chilly, cu protecție și sunt tubeless- și e-bike-ready.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 8 =