Acum citesti
Noul Winora S3 2012

Winora S3 este un e-bike pentru oraș, care face parte din clasa premium nu doar datorită categoriei de preț ci și datorită echipării. Cadrul lui S3 este se diferențiază de concurență odată ce o privești în detaliu. Țeava superioară a cadrului dar și cea inferioară au o formă curbată, aparte. În plus, triunghiul din spate al cadrului este mult mai coborât decât la un citybike clasic, lasând loc prinderilor portbagajului.



Acumulatorii sunt ascunși deasupra țevii inferioare a triunghiului frontal al cadrului, reușind să creeze impresia că sunt parte integrantă a bicicletei. Butucul din spate este cel care ascunde adevăratul potențial al e-bike-ului S3: aici regăsim motorul electric, de 250 W, provenit de la TranzX (modelul Mionic). Motorul celor de la TranzX se află deja la a 2a generație și a suferit îmbunătățiri la capitolul senzori, funcția dinamului, zgomot produs sau durabilitate.


Echiparea se ridică la nivelul așteptărilor, deoarece noul Winora S3 este dotat cu un sistem de transmisie Shimano XT. Frânele provin de la Tektro, modelul Auriga E-Sub cu disc de 180 de mm.


Cu o greutate de 26 de kg, este greu de crezut că poate fi părcată în apartament. Dar dacă stai la curte, S3 poate fi soluția de deplasare ideală prin oraș, atunci când vrei să ajungi rapid din punctul A în punctul B. Și nu oricum. Ci cu o bicicletă care pare venită din viitor. Prețul? Jumătate din costul unui autovehicul nou, low cost: 2.600 de euro.


via Winora


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =