Acum citesti
Noul Trek Remedy 2015

Bicicleta de All-Mountain a celor de la Trek, cu roți de 29 de inch, va sosi în 2015 cu foarte mici modificări, americanii susținând că acest concept a funcționat foarte bine și în sezonul actual, deci nu au fost necesare schimbări majore. Aspectul este însă unul la care s-a lucrat intensiv, versiunea din 2015 fiind oferită în Porsche Gulf-Design, în culori ușor de recunoscut pentru pasionații de automobile.

trek_remedy_148_2015

Tehnic, noua bicicleta va avea un ax complet nou dezvoltat de Sram, cu o lungime de 148mm, botezat Boost 148. Acesta ar urma să ofere mai multă rigiditate basculei, dar totuși, cine mai avea nevoie de încă un standard în plus? Suspensiile de 140 de mm vor rămâne neschimbate și doar cablul pentru schimbătorul de pinioane va trece prin cadru, restul fiind dispuse pe deasupra acestuia.

În versiunea de top, bicicleta va rula cu o furcă Rock Shox și un amortizor Fix, dar și cu ajutorul unui sistem de transmisie 1×11. Pipa va fi de asemenea foarte scurtă, pentru un control agil pe poteci, iar roțile vor proveni de la Sram, modelul Roam, echipate cu anvelope Bontrager. O tijă de șa reglabilă Rock Shox Reverb se va afla de asemenea pe lista dotărilor standard.

Mai multe informații despre disponibilitate și prețuri vor urma în curând.

via Trek

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − three =