Acum citesti
Noul Pivot Mach 429 Trail

Există biciclete și biciclete, dar există unele care rămân obiect al dorinței neîmplinite. Este și cazul lui Pivot Mach 429 Trail, un full-suspension construit ca la carte, dedicat în principal celor care chiar știu ce fac, dar mai ales celor care-l merită. În noua sa versiune, producătorul s-a concentrat pentru a construi o bicicletă cu roți de 29 de inch, care să dea uitării discuțiilor despre formatul de roată și care să se concentreze mai mult pe experiența trăită pe poteci.

action-mach429-trail-hill-jump3-948x600

După un lung timp de dezvoltare și multe prototipuri construite, cei de la Pivot Cycles au construit o bicicletă cu o eficiență la pedalat excelentă, extrem de sensibilă pe denivelările mici, cu un unghi mai degajat al furcii și cu un chainstay foarte scurt, așa cum descriu în comunicatul de presă.

hero-mach429-trail-update

Linkage-ul este de asemenea nou și va fi introdus pentru prima dată pe acest model. Majoritatea influențelor vin de la modelul Phoenix DH Carbon și Mach 6 Carbon, creând astfel o suspensie foarte eficientă cu un design mult mai compact și mai ușor. Astfel, bicicleta promite a satisface atât dorințele riderilor de Cross Country cât și a celor de All-Mountain. Suspensia de spate oferă 116 de mm de cursă, fiind dotată cu un amortizor de la Fox Float DPS reglat pentru această bicicletă, gândită pentru a fi utilizată împreună cu o furcă de 120 sau 130mm.

mach429-trail-side-blue-948x600

Poate fi folosit cu un sistem de transmisie 1x, cadrul este construit din carbon și cântărește 2.6 kg cu tot cu amortizor. Prinderea roții de spate se face cu noul ax 12x148mm, iar în ceea ce privește echiparea, poți opta pentru numai puțin de 8 versiuni, de la componente SLX până la XTR.

Toate detaliile legate de noul Mach 429 Trail, pot fi găsite pe site-ul oficial.

via Pivot Cyles

The New Mach 429 Trail from Pivot Cycles on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =