Acum citesti
Noul Nukeproof Scout: hardtail pentru condiții dificile

Un hardtail pe un traseu de All-Mountain este un act de curaj și de bărbăție. Nu mulți sunt cei dispuși să fie zguduiți serios pe coborâri, de aceea majoritatea tinde către full-suspension-uri când vine vorba de trasee mai dificile. Însă există un segment aparte, care preferă senzațiile tari și vor să se simtă cu adevărat în control pe bicicletă, deci optează pentru un hardtail potent. Pentru aceștia, Nukeproof lansează noul Scout, un hardtail solid echipat cu o furcă de 150mm.

nukeproof_scout_2015_1

Disponibil în două versiuni, Scout vine cu o echipare potentă în varianta Comp, cu o furcă Rock Shox Revelation RLT Solo Air (150mm), un sistem de transmisie 1×10 compus din manete și schimbător Sram X7, un angrenaj Truvativ Stylo și un chainguide e13. Totodată cadrul este prevăzut și cu prinderi pentru cablul schimbătorului de foi, așadar poți face trecerea la un 2×10 sau 3×10 oricând, deși nu ar avea sens în contextul de față. Foaia are 32 de dinți, pe când pinioanele sunt livrate în versiunea 11-36 de dinți, adică un raport suficient pentru urcări, dar orientat către cei cu putere în picioare.

nukeproof_scout_2015_2

Ghidonul este foarte lat, provine de la Nukeproof, modelul Warhead și are o lățime de 760mm cu un rise de 20mm. Frânele de la Sram, modelul DB5, sunt dotate cu discuri de 180mm atât pe față cât și pe spate.

nukeproof_scout_2015_3

Bicicleta rulează pe roți de 27.5 inch și cântărește 12.8 kg, fără pedale, o greutatea cât se poate de decentă dacă luăm în calcul faptul că Scout este echipat și cu o tijă de șa reglabilă de 100mm.

nukeproof_scout_2015_4

Mai multe detalii găsești pe nukeproof.com.

via Nukeproof

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 10 =