Acum citesti
Noul NS Bikes Snabb Plus 150 a fost lansat

Prezentat în toamna anului trecut la Eurobike, noul NS Bikes Snabb Plus 150 este gata pentru livrare, către doritori. Echipat cu un set de roți de 29 de inch, acesta va avea o cursă de 160mm pentru furcă și de 150mm pentru cadru, totul completat de un reach mai lung și un unghi al headtube-ului mai mic, de doar 65.5 grade. Valori care migrează serios către segmentul bicicletelor de downhill. Dacă mai punem în calcul și bascula destul de scurtă pentru un full-suspension, de 440mm, obținem rețeta ideală pentru o bicicletă care poate să coboare rapid și în siguranță. Și mai important decât atât, o poate face în viteză.

Versiunea de top, ușor de recunoscut după culoarea verde și amortizoarele Fox.

 

Ca să simplifice lucrurile pe cât de mult posibil, polonezii de la NS Bikes au decis că vor exista doar două variante de echipare: Snabb Plus 1 și Snabb Plus 2, cu o greutate între 14.2 și 14.7 kg și cu un preț de achiziție de 3.199 euro, respectiv, 4.199 euro.

Versiunea „de buget”, cu 1.000 de euro mai ieftină.

Varianta de top, Plus 1, va avea amortizoare Fox din gama Performance, frâne Sram Guide R și transmisie Simano 1×11. Versiunea de buget, Plus 2, este echipată cu amortizoare Rock Shox, transmisie Sram Nx și frâne Sram Level.

Un film de prezentare al noii biciclete poate fi văzut aici:

via Ns Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − four =