Acum citesti
Noul Cube Stereo 2013 cu un cadru de doar 1.8 kg

Cube Stereo este un full suspension, iar cadrul din carbon al acestuia, fără amortizor, cântărește doar 1.8 kg. Un record exclamă nemții, dat fiind faptul că modelul anului anterior cântărea cu 700 de grame mai mult.

Noul Stereo va rula pe roți de 27.5 inch sau de 29 inch, va sosi cu o geometrie nouă, va avea cel mai ușor cadru din clasa sa, rigiditatea va fi la cote mari și chiar vopseaua va fi mai ușoară. Astfel, vei putea alege între două versiuni ale lui Stereo: Super HPC 140 SLT și Super HPC 160 SLT.

HPC 140 este dotat cu roți de 29 de inch, geometria agilă aducând senzațiile de pe traseu mai aproape de o bicicletă cu roți de 26 de inch. Suspensiile de 140 de mm sunt asigurate de Fox, prin furca Fox 34 Float CTD 29 și prin amoritzorul Float CTD, setat special pentru Stereo.

Lista de componente premium continuă cu componente Sram XX, angrenaj Race Face Next SL (din carbon) sau cu frânele Formula R1 Racing cu șuruburi din titan.

Super HPC 160 SLT este modelul mai interesant și nu doar datorită roților de 27.5 inch ci și datorită suspensiilor de 160 de mm, care sunt echivalentul termenului distracție. Mai mult decât atât, le poți seta pentru o cursă de 120 de mm și obții o bicicletă capabilă de urcări nu doar de coborâri mai dificile.

Furca provine de la Fox, modelul 34 Talas CTD iar amoritzorul din gama Float. Frânele Formula R1 Racing care-l echipează pe Super HPC 160 sunt oferite în diametrul de 180 de mm, pentru frânări sigure și puternice.

via BikeXpert

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 9 =