Acum citesti
Noul Commencal Meta AM V4.2 WC Fox a fost prezentat

Nu, adnotarea cu Fox nu e pusă din burtă, chiar așa se numește modelul. Și nu că furca Fox portocalie n-ar fi extrem de vizibilă ci pur și simplu pentru că unele lucruri n-au nevoie de explicații suplimentare.

Până la urmă această bicicletă arată aproape precum un prototip, similar cu cel pe care a concurat Cecile Ravanel la ultima rundă din Enduro World Series 2017, iar asta poate-ți dă un impuls să te gândești serios la o comandă fermă. În fine, asta dacă ai bugetul de 4.499 de euro disponibil.

Trecând la specificații, cei de la Commencal ne spun că față de vechea versiune s-a schimbat doar vopseaua, ca să nu spun coloritul. Asta nu înseamnă că vei primi doar un cadru negru, ci vei primi unul cu o greutate ceva mai mică (14 kg) decât fostul care-i conferă o notă mai agresivă. În rest, suspensiile de 160mm, roțile de 27.5 inch sau suspensia V4.2 sunt similare.

Transmisia este alcătuită din componente Sram X01 Eagle (atenție, 12 pinioane), angrenaj Sram Descendant, lanț Sram GX și shiftere din aceeași gamă, pe când frânele provin tot de la Sram, modelul Guide RE cu un disc serios de 200mm pe roata de față și unul de 180mm pe cea de spate.

Bicicleta poate fi comandată direct de pe site-ul celor de la Commencal, adică www.commencal-store.co.uk, cu mențiunea că livrările încep abia peste o lună. Dacă ai drum prin Andorra și dorești s-o ridici direct de la Commencal, prețul va avea un discount de 10%.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 7 =