Acum citesti
Noua anvelopă WTB Moto 2012

WTB lansează pe piață o nouă anvelopă, botezată Moto. Aceasta reprezintă ultima creație a fondatorului WTB și designer-ului de anvelope, Mark Slate.

Acesta a declarat: Motoraptor a fost o anvelopă de succes pentru WTB. Cu dezvoltarea sistemului compatibil tubeless (TCS) și cu evoluția compound-ului Dual DNA, era timpul să modificăm designul pentru a se alinia necesităților pieței. Moto este rezultatul efectuării multor teste dar și al feedback-ului primit de la racerii noștri de talie mondială, fiind evoluția naturală a produselor performante WTB.

Moto este dotat cu crampoane centrale duble pentru tracțiune ideală în condiții de vreme nefavorabilă, crampoanele fiind ascuțite pentru a penetra suprafața de rulare și mai distanțate pentru ca anvelopa să fie aderentă pe orice suprafață de rulare.

Anvelopele în formatul 26 inci, vor putea fi achiziționate în dimensiunile 2.1 și 2.3 (grosime), versiunile disponibile fiind TCS, All Mountain TCS, Race (pliabil) și Comp (talon cu sârmă de oțel în interior). Modelul pentru roțile mari, de 29 de inci, în formatul 1.9 va cântări doar 650 de grame.

WTB Moto 26 x 2.1: TCS – 640 grame, Race – 610 grame, Comp – 710 grame.
WTB Moto 26 x 2.3:  AM TCS – 840 grame, Race – 800 grame
via WTB Europe

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − eight =