Acum citesti
Norco la Eurobike 2009

noutati_eurobike

Producatorul canadian Norco a fost prezent la Eurobike 2009, prezentand toata gama de biciclete pentru 2010. Dintre acestea, vom prezenta cele mai notabila prezente. Vedeta absoluta a standului productorului din Vancouver a fost modelul TEAM DH, care pentru 2010 beneficiaza de un angrenaj Shimano Saint, transmisie de la SRAM si noul Rock Shox Boxxer.

Producatorul se lauda cu faptul ca noul model este mai usor si mai rapid decat predecesorul sau din 2009 si poate cel mai important, este mult mai acceptabil din punct de vedere al pretului decat modelul anterior (undeva in jurul a 3.000 de euro). In poze, modelul Team DH este cel negru, iar fratele mai mic, denumit doar DH, este modelul vopsit in alb. Acesta din urma este oferit la un pret de aproximativ 2.000 de euro si pare o alternativa mai mult decat excelenta la modelul TEAM DH.

Toate modelele Norco beneficiaza acum de un paintwork modest, nefiind sufocate cu artificii de stickere, reusind sa pastreze o linie decenta si profesionala. Alte modele imbunatatite pentru 2010 sunt Empire, disponibil deasemenea in doua versiuni de echipare si implicit si pret, Faze SE ce reprezinta modelul reprezentativ pentru maraton al celor de la Norco (angrenaj XTR, Roti DT, furca Fox 32 FRLC cu o cursa de 120 de mm) si modelul Team Carbon care beneficiaza de noua tehnologie de tratare a carbonului a celor de la Norco.

Aceasta este dealtfel cel mai usor mountain bike creat vreodata de Norco si este echipata cu piese din gama SRAM XX fiind destinata probelor de Cross Country.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =