Acum citesti
Noile Cube Aim 2013

noutati_eurobike

Cube a prezentat în cadrul Eurobike modelul său entry-level, foarte popular în România. Este vorba de Cube Aim, care va fi livrat pentru sezonul următor atât în versiune cu frâne V-Brake cât și în versiunea cu frâne pe disc Shimano sau în versiune 29er.

Noile AIM 29er vor fi oferite pentru 479 euro, versiunea cu V-Brake, respectiv 579 euro pentru versiunea cu frâne pe disc. Culorile sunt noi pentru sezonul 2013, dar în rest, cadrul a rămas neschimbat față de anii anteriori. La fel și schimbătorul de pinioane Shimano Alivio, model 2008.

 

Vezi Comentarii (4)
  • Credeti ca ati putea obtine mai multe detalii referitoare la gama de 29ere a celor de la CUBE (analog, attention, acid) eventual niste preturi si detalii referitoare la geometrie?

    Desi au extins foarte mult gama acestui tip de biciclete, detaliile de geometrie sunt foarte putine (offset furci, standover height, etc)… eventual cum a fost modificata geometria fata de anul trecut? (in afara de cifrele evidente pe care le gasim si pe site)

    Thanks,
    Eugen

  • M-am uitat la noile modele 2013 pe site-ul oficial. Singura noutate ar fi introducerea versiunilor de 29er mai ales pentru modelele entry level de până în 1000€. Dezavantajul este că s-a optat pentru piese mai slabe pentru a menține prețul la linia de plutire dată de versiunile pe 26er, lucru deloc încântător. Personal, aș alege oricând un 26 bine echipat.
    Deasemenea, mi s-au părut dezamăgitoare și noile culori cu care vin. Mult gri în combinații cu alte culori țipătoare (albastru, roșu puternic). Au scos modelul black&white de la Acid iar Reaction-ul b&w de 26 l-au corcit cu roșu…
    Un plus le-aș da pentru accesorii. Îmi plac noile manșoane „natural fit” introduse. Așteptăm să apară cât mai curând și în magazinele noastre.

  • Cube Aim V-Brake este acelasi model din 2011 pana in 2013 momentan… absolut nimic schimbat… mai mare rusinea. Macar daca o echipau cu transmisie Alivio 2011 care e net superioara gamei Alivio 2008, singurul inconvenient este ca gama 2011 este pentru 9 pinioane. Si ca o aditie 100% necesara, monobloc + angrenaj pe octalink. Mai mare rusinea ca inca se foloseste ansamblul pe patrat.

  • pe 9 pinioane merge bine un mtb, iar bbu patrat e foarte rezistent si flawless chiar daca e mai grelut decat alte prinderi.
    schimbatorul alivio e fenomenal, l-am pus si pe o cursiera pe 8v, 2 ani fara reglaje inafara de reparatii (sufa jos, gresare).
    referitor la modelul prezentat in articol cred ca este batut la fund, la pret si echipare, de un btwin rockrider 5.3 ;;)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =