Acum citesti
Noile biciclete Airborne


Brandul Airborne activa în trecut pe piață ca un jucător premium, ce oferea biciclete cu cadre din aluminiu sau chiar titan. Între timp, afacerea n-a mai mers atât de bine, iar producătorul american s-a reprofilat oferind acum chiar și biciclete entry-level. Este și cazul modelului Spectre, o bicicletă ce poate fi utilizată chiar și în probele de Cross Country de către debutanți.

După cum declară producătorul, deși este un model de bază din gamă, este concepută pentru a te aduce întreg, înapoi acasă. Pe bicicletă este montată o furcă Suntour XCM care va lucra din greu pentru confortul tău. Angrenajul provine de asemenea de la Suntour și este un model entry-level.


La partea de transmisie întâlnim componente Sram din gama X4. Schimbătorul de foi însă face excepție de la regulă, fiind un model super entry level de la Shimano (C050). Pentru confortul tău, există o șa WTB Speed V, deja cunoscută pentru capacitatea de a oferi plimbări fără dureri.


Raportat la această echipare entry-level, prețul este corect: 240 de euro.


Mai multe detalii despre gama de biciclete Airborne poți găsi pe site-ul producătorului, la adresa airbornebicycles.com.


Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 16 =