Acum citesti
Noii pantofi S-Works, încălțăminte la superlativ

Aflați în dezvoltare de vreo doi ani, noii pantofi S-Works ai celor de la Specialized promit multe și par a se ridica la înălțimea așteptărilor create. Pentru 2013, americanii au pregătit o pereche pe care ei o numesc cea mai ușoară, cea mai rigidă și cea mai comodă creată vreodată. Nu putem confirma sau infirma aceste spuse, dar putem să ți prezentăm mai îndeaproape și să te lăsăm pe tine să tragi concluziile.

Primul lucru care iese în evidență la pantofii S-Works este talpa de carbon SL2 FACT care are un design asimetric. S-a optat pentru acesta din pricina tendinței labei piciorului de a presa cu mai multă putere în partea interioară, așa că mai mult material a fost adăugat în acea zonă. Rigiditatea joacă de asemenea un rol important care nu a fost neglijat, permițând un transfer mai bun de putere, indiferent de locul în care îți montezi plăcuța care se prinde în pedală, iar acest lucru are o influență directă asupra performanței.

Nici confortul și nici potrivirea piciorului în pantof nu au fost trecute cu vederea. Găuri de aerisire generoase ca număr și dimensiuni sunt plasate pe ambele părți laterale ale pantofilor, dar și în talpă în zona degetelor, iar strângerea fiecărui picior este asigurată de căte două sisteme S2 Boa și un scai. Greutatea este cu adevărat mică, de doar 221 de grame/pantof, adică  442 grame/pereche.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − fourteen =