Acum citesti
Niner Air 9 Carbon

bicicleta_niner_air_9_carbonNiner a prezentat cea mai noua creatie a sa in materie de biciclete 29er. Aceasta poarta denumirea Air 9 Carbon si cum probabil ai dedus deja, este vorba de o bicicleta ce beneficiaza atat de un cadru realizat din carbon cat si de o furca, realizata din acelasi material usor si rezistent.

Noutatea absoluta este ca acest cadru reprezinta un pas inainte pentru cei de la Niner, fiind primul cadru din carbon realizat pentru o bicicleta 29er. Cadrul foloseste elemente din aliaj usor doar la imbinari si in punctele critice, precum in zona bottom braket-ului sau in zona gatului furcii.

Rigiditatea si rapiditatea exceptionala a acestei biciclete este rezultatul multor ani de cercetari si de perfectionari ale materialelor utilizate. O alta noutate se refera la sistemul de Bottom Braket al cadrului, purtand denumirea de CYA Bottom Braket System, fiind totodata si cel mai avansat si flexibil sistem oferit la ora actuala pe piata bicicletelor.

Modelul Air 9 Carbon este oferit in doua versiuni de culoare si este recomandat de producator pentru Enduro, Cross Country sau Cross Country Competitional. Cadrul este compatibil atat cu furci de 80 de mm cat si de 100 de mm.

Mai multe detalii despre dimensiuni si culori sunt disponibile pe site-ul producatorului, la adresa ninerbikes.com.

via | NinerBikes

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =