Acum citesti
Specialized lansează noul Enduro adus la zi cu roţi 650b

Pentru Specialized este destul de clar că „mai mare este mai bine” atunci când vorbim de mărimea roţilor. Însă de curând se pare că noua zicală a companiei americane este „mai mare este mai bine cu excepţia situaţiei când nu este” dacă ne uităm la ultimul model lansat.

Este vorba de noul Specialized Enduro acum disponibil cu roţi 650b (27,5 inch). Pe piaţa roţilor de 27,5 inch Specialized s-a lansat mai demult cu Stumpy Evo pentru care a folosit un triunghi faţă de 29er. Pentru acest nou Enduro însă au folosit un triunghi faţă pentru roţi de 26 inch la care au adăugat o basculă spate complet nouă pentru a obţine geometria corectă. Pe aceste noi biciclete transmisia va fi exclusiv 1x.

specialized enduro 650b 4

Varianta Enduro 29er avea ţevi chain stay mai lungi cu 5mm faţă de modelul cu roţi de 26 inch în timp ce la noul 650b sunt mai lungi cu doar 3mm. Alte modificări la geometrie includ un unghi al furcii mai relaxat cu un grad, un top tube mai spaţios, un BB puţin mai jos şi un unghi mai drept al tijei de şa folositor la urcări. În plus noul 650b este şi mai uşor decât varianta 29er.

specialized enduro 650b 3 specialized enduro 650b 2 specialized enduro 650b 1

S-Works

Bicicleta va fi disponibilă în patru variante de preţuri. Modelul de top S-Works din carbon oferă excelenta furcă RockShox Pike şi shock-ul spate Inline Cane Creek DB Air, transmisie Sram XX1, noile roţi Carbon Roval Traverse Fattie toate la un preţ de 9.300 $

Speciailized-Enduro-650B

Expert

Modelul Expert păstrează cadrul din carbon şi suspensia de la S-Works însă mai reduce din preţ prin folosirea unei transmisii Sram X01, roţi din aluminiu şi angrenaj mai ieftin. Preţul rezultat este de 6.600 $.

Specialized Enduro-Expert-Cabron-650B

Elite

Specialized Enduro Elite 650b dispune de un cadru din aluminiu, furcă Pike RC şi transmisie X1 pentru un preţ de 4.900 $.

Specialized-Enduro-Elite-650B

Comp

Modelul entry level Comp este dotat cu o furcă Pike RC însă are un shock Fox Float. Transmisia şi roţile sunt la fel cu cele de la Elite însă nu mai are tijă de şa reglabilă. Preţul este de 3.600$.

Specialized-Comp-Enduro-650B

Toate cadrele sunt disponibile în mărimile mic, mediu şi mare. Cei care sunt mai înalţi vor fi satisfăcuţi de modelul Enduro 29er care are cadre de mărime medie, mare şi extra mare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − five =