Santa Cruz Nomad tăiat pe din două

0

Santa Cruz Nomad este prima bicicletă a companiei americane care oferă rutare internă. Privind acest cadru secţionat se poate vedea clar cum Santa Cruz a integrat în cadru un tub special pentru cablu în aşa fel încât acesta să fie mai uşor de instalat şi mai silenţios la interior.

santa cruz nomad carbon sectionat 1

După cum se vede interiorul nu este nici pe departe la fel de finisat ca exteriorul. Ridurile din interior sunt rămase de la balonul din latex care se umflă la presiune foarte mare pentru a împinge materialul din carbon în matriţa care dă forma finală a cadrului. La cadrele din carbon zona BB a rulmentului pedalier este fabricată separat apoi lipită în poziţie.

santa cruz nomad carbon sectionat 2 santa cruz nomad carbon sectionat 7 santa cruz nomad carbon sectionat 6 santa cruz nomad carbon sectionat 5 santa cruz nomad carbon sectionat 4 santa cruz nomad carbon sectionat 3

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSanta Cruz lansează noul hardtail Chameleon de 27.5
Articolul următorHusa BIKEPARKA păstrează bicicleta uscată afară
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

seventeen − 2 =