Acum citesti
Marian Frunzeanu trece la Felt-Sidi MTB Team

Anul de graţie 2014 a văzut câteva schimbări la nivelul echipelor de ciclism din România. Una din ele este Marian Frunzeanu care, începând cu ediţia 2014 a cursei Maratonul Vinului, aleargă pentru echipa Felt-Sidi MTB Team. Odată contractul încheiat cu fosta sa echipa, Giant România, Marian a ales să pedaleze în continuare pentru echipa sponsorizată de Felt şi Sidi.

marian frunzeanu la felt sidi mtb team 1

Pe noul ciclist al echipei îl aşteaptă un sezon bun fiind în formă fizică excelentă. „Sunt onorat să fac parte dintr-un grup tânăr şi ambiţios”, spune Marian. „Sunt însă în acelaşi timp motivat să fiu implicat într-un asemenea proiect de viitor necesar pentru ciclismul din România.”

Echipa continuă cu sportivii de referinţă Gabriel Ţintea – elite, Georgian Popovici – Elite, cu tinerii aspiranţi ai unui loc în prima linie de start Adrian Dumitru – 19 ani, Alexandru Grozea – 18 ani, Duţă Ionel – 22 ani şi alţi sportivi amatori de luptă pentru podium la categoriile de vârstă. Acestora li se alătura şi cadeții foarte talentați Pavel Mihai si Gerhard Dumitrescu, ambii de doar 14 ani, fapt care arată că echipele de ciclism din România se preocupă şi de viitorul acestui sport, nu doar de prezent.

marian frunzeanu la felt sidi mtb team 2

Rezultatele nu au întârziat să apară la Maratonul Vinului de weekendul trecut unde echipa a concurat pentru prima dată în noua componenţă. Duţă Ionel a ocupat locul 1 la categoria 19-29 ani tura scurtă, Adrian Dumitru tot locul 1 la categoria 19-29 ani tura lungă, Grozea Alexandru locul 3 categoria U19 ani tura scurtă şi Gabriel Dăiţoiu locul 3 categoria 30-39 ani tura scurtă. Alături de ei Marian Frunzeanu a urcat pe locul 3 la General Elite.

Pentru 2014 echipa Felt-Sidi MTB Team va folosi biciclete 29er Felt Nine C şi va fi încălţată cu echipament Sidi.

Pe cicliştii de la Felt-Sidi MTB Team îi vom putea vedea din nou în acţiune la următoarea lor cursă care va fi week-endul următor la Braşov unde vor participa la prima etapă a Triadei, Braşov XCM.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 13 =