Acum citesti
MTB Skills and Boot ”După carantină” Camps

Asemeni majorității guvernelor din lumea afectată de pandemie, și echipa MTB Skills and Boot Camp a lucrat, în ultima perioadă, la găsirea de soluții care să satisfacă atât imperioasa nevoie de a reveni în șa, dar și noile cerințe de siguranță. În aceste condiții, am decis să suplimentăm programul taberelor cu încă o ediție Level 1 (tabăra clasică), programată pentru 29 – 31 mai, pe lângă tabăra de inițiere în MTB, Base Camp, programată pentru 12-14 iunie.

MTB Skills and Boot Camp se adresează pasionatelor și pasionaților de MTB, care au deja experiența minimă a unei curse sau a unei ture montane și un nivel de fitness care să le permită parcurgea a 30 – 40 kilometri pe zi, cu o diferență de nivel de 600-700 metri pentru fiecare din cele trei zile. Pe lângă partea de exerciții și seminarii dedicate tehnicilor de bază în MTB – de la poziție de atac, viraje, diverse tipuri de teren, până la manual, bunny hop și drop, cu siguranță, cele trei zile petrecute în împrejurimile pitorești ale orașului Câmpulung Muscel, te vor ajuta să alungi ”amorțeala” instalată de carantină.

A propos de carantină, pentru a respecta noile norme de distanțare socială, numărul cursanților este limitat la șase persoane per tabără, urmând ca și cazarea să se facă în regim de o persoană sau un cuplu per cameră. O alta masura de prevenire, luata in urma ultimelor decizii ale autorităților este structurarea, in timpul deplasarii cursantelor/cursantilor, dupa urmatorul format: instructor plus doua persoane, alt instructor, alte doua persoane, alt instructor, doua persoane, cele trei mini-grupuri urmand a fi separate de minim cinci metri. In timpul interactiunilor in teren sau la cazare, se va pastra distanta de siguranta de doi metri intre persoane. Totodată, întrucât nu se cunosc deocamdată posibilele evoluții ale stării de urgență, avansul achitat la MTB Skills and Boot Camp rămâne valabil pe termen nelimitat sau se returnează la cerere, în eventualitatea nedorită a prelungirii măsurilor excepționale cu care ne confruntăm în prezent sau a unor noi măsuri ale autorităților.

Referitor la MTB Skills and Boot Camp “Base Camp”, această tabară de mountainbike a fost creată cu gândul la ciclistele și cicliștii începători, ca inițiere în ceea ce poate însemna un weekend pe trasee montane. Nivelul tehnic este mai putin pretențios, cu zone de transfer pe asfalt și drumuri forestiere ușoare. Astfel, componenta de weekend activ la munte pe bicicletă cade în prim plan,  fapt pentru care acest tip de tabără este recomandat familiilor. Pot participa și copii de peste 12 ani, însoțiti de un părinte PE bicicletă.

Pentru ca tabloul să fie complet, experiența MTB Skills and Boot Camp este completată de cursul de mecanică basic cu Dragoș Mitroi, editor in chief Freerider.ro, seminarii de stretching, mobilitate și pregătire fizică specifică ciclismului, susținute de Marc Sandu, antrenor personal certificat si activ în sistemul național Postural Alignment.

Pret special de relansare, 690 lei. Mai multe detalii despre  MTB Skills and Boot Camp poți găsi aici:

Inscrieri sau alte detalii, [email protected], 0745083191

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =