Maxwell propune bicicleta electrică minimalistă EPO

0

Poate numele EPO nu este unul chiar fericit însă bicicleta nu arată deloc rău. Practic ce ne reţine de la a cumpăra o bicicletă electrică este evident preţul, greutatea mare şi faptul că bicicleta nu arată bine datorită motorului electric şi a bateriei de mari dimensiuni.

bicicleta electrica Maxwell EPO 02Cei de la Maxwell propun bicicleta EPO cu aspect vintage care dispune de un acumulator mic şi un motor la fel de mic, numai bune pentru deplasarea urbană. Acumulatorul se încarcă rapid în doar 45 minute şi rezistă în jur de 1000 de cicluri. Întrucât bicicleta a trebuit să păstreze un aspect normal bateria de dimensiuni şi capacitate mică oferă o autonomie de aproximativ 25 km şi o viteză maximă de 32 kmh. Dacă viteza maximă este bună autonomia nu pare mare însă pentru drumul de acasă la serviciu şi la supermarket este suficient.

bicicleta electrica Maxwell EPO 01Preţul promoţional al acestei biciclete electrice este de 1.300$ după care preţul normal recomandat va fi în jur de 1.800$.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFSA prezinte schimbătoarele sale electronice!
Articolul următorAcasă este acolo unde te dai!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

1 + 11 =