Mansoane parfumate de la SPANK

3

mansoane_spank_aroma“Mansoane parfumate baieti….3 la 10 lei, avem toate culorile si toate aromele…”. Suna odios nu? Nici nu este cel mai placut mod de a incepe un articol de noutati dar o asociere teribila intre mansoane si servetele parfumate s-a infiripat in mintea mea. Si a trebuit sa expun ideea. Pina de curand, nu se gandea nimeni, nicaieri, ca mansoanele de bicicleta pot deveni cu timpul un produs de lifestyle, pe care-l alegi dupa culoare si … miros.

Cei de la SPANK bikes au avut ideea nebuna de a lansa aceste produse pe piata. Mansoanele masoara 145 de mm, sunt foarte subtiri pentru ca riderul sa simta mai bine ghidonul si au o densitate a materialului care ofera longevitate rezonabila combinata cu un confort moderat. Toate acestea conform spuselor producatorului.

Cum poti remarca si in poza, fiecarei culori ii corespunde un fruct. Bineinteles, cele negre sunt neutre, deci cel mai probabil o sa miroasa a cauciuc. In rest, nu putem sa afirmam decat ca ne bucuram de lansarea unui astfel de produs. Tot ce este nou si inovativ este de apreciat.

Oare aroma mansoanelor o sa acopere si mirosul stinky din manusi la urmatorul meu concurs de downhill? Hmmm!

via | Spank industries

3 COMENTARII

  1. sincer mi se pare o idee foarte tare! daca putem pastra un miros placut atunci cand sunt 40 de grade afara, de ce nu? ma intreb cel alb a ce miroase? :))

LĂSAȚI UN MESAJ

15 − fourteen =